Fix Unlimited doet zijn intrede in Nederland!

23 februari 2011





Na het succes in het Verenigd Koninkrijk heeft Fix Unlimited de eerste stappen gezet om Nederland te veroveren. Sinds vandaag is onze website -www.fixunlimited.com- online. Een website net zo toegankelijk, snel en overzichtelijk als ons product.

Fix Unlimited ontwikkelt en produceert innovatieve systemen voor buitenreclame. De basis is ons Agripa systeem dat door zijn eenvoud talloze voordelen heeft ten opzichte van conventionele systemen voor buitenreclame. Het Agripa systeem is bij uitstek geschikt voor reclame uitingen op vrachtauto’s, trailers, autobussen en trams, maar is ook geschikt voor binnen-toepassingen. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden én de voordelen van ons gepatenteerde Agripa systeem.

Maak direct kennis met het Agripa systeem en er zal een wereld voor u open gaan. Door z’n eenvoud, snelle uitwisselbaarheid én prijsstelling zult u nieuwe toepassingsmogelijkheden zien. Met het Agripa systeem zult u met minder kosten méér en vaker reclame kunnen maken!

Meer weten? Bel 030 669 21 77 of mail naar info@fixunlimited.com